Bijgaand de resterende concerten en evenementen in 2017:

 

      Jubileumconcert: 30 Jaar Gemengd Zangkoor Chordanova

Carmina Burana i.s.m. het OSO en slagwerkgroep Jurgen Damen.

Behoeft Chordanova nog een uitgebreide introductie? Het Oosterhoutse koor werd in 1989 opgericht door Leon Schenkels en bereidt zich voor op een grootse viering van het 30 jarig bestaan in maart 2019. Al jaren kenmerkt Chordanova zich door een grote variëteit in het zich nog altijd uitbreidende repertoire:  in meer dan 10 talen wordt in verschillende muziekstijlen gezongen, waarbij het werken aan kwaliteit steeds voorop staat. Inmiddels is de gemiddelde leeftijd van de leden 60+ geworden, maar het enthousiasme waarmee de wekelijkse repetities bezocht worden is onverminderd groot.

Het jubileum belooft een spetterend feest te worden. Voor de pauze zal een muzikale terugblik op 30 jaar Chordanova gegeven worden; na de pauze gaat het koor, aan gevuld met een 35 tal projectzangers, de uitdaging aan om de Carmina Burana van Carl Orff te brengen. Een dergelijk spektakelstuk kan Chordanova niet alleen aan, maar met medewerking van de volgende personen en gezelschappen kan het niet mislukken!

Marcella van der Heijde: algehele muzikale leiding

Leon Schenkels en Helma Woerdeman op de vleugels

Luisa Kop, sopraan

Nico Bolmer, tenor

Leo Geers, bariton

De Oosterhoutse Nachtegalen

Het Oosterhoutse Symfonie Orkest

De Slagwerkgroep van Jurgen Damen

Monique Roovers, Artistieke vormgeving

Chordanova wordt aangevuld met vele enthousiaste projectzangers.

 

Zaterdag 30 maart aanvang 20.15 uur (21.00 uur pauze en 21.30 tot 22.30 de Carmina)

Zondag 31 maart matinee, aanvang 15.00 uur (15.45 uur pauze en 16.15 tot 17.15 de Carmina)

Na beide voorstellingen bent u welkom op onze gezellige nazit. Prijs: 25 euro. Kaarten te bestellen via www.theaterdebussel.nl