Landgoed De Meerberg

De Meerberg

Op Landgoed De Meerberg vindt u de locatie voor alle familieaangelegenheden.

 

Van trouw en rouw tot feest en borrel.

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie nabij Breda? Dan is Landgoed De Meerberg met het Koetshuys de plek. Ons landgoed ligt verscholen in de bossen rondom Teteringen en Oosterhout en is goed bereikbaar vanuit alle rijrichtingen. En met onze ervaring in het organiseren van feesten, partijen en herinneringsdiensten bent u bij ons aan het goede adres.

We bieden voor elke gelegenheid en budget alle mogelijkheden: een intiem feest, kinderfeestjes, grote bruiloft of uitvaart. In het Koetshuys past het altijd in de sfeer en met de groepsgrootte. U zorgt zelf voor catering of u laat het over aan ons. Parkeerruimte is er genoeg en we zijn ingericht op de mindervalide bezoeker. Ook is er een internet (WiFi) verbinding aanwezig.

In het sfeervolle Koetshuys, met maanvormige raampjes en de ouderwetse tuigkamer, is het aangenaam toeven. Binnen is de ruimte perfect in te delen naar uw wensen. Het ruime terras en de fotogenieke landerijen geven het gevoel van het lekker buitenzijn. En of u nu een paar uur of een hele dag gebruik wenst te maken van het Koetshuys, die dag is uw gezelschap onze gast.

Contact.

Meer weten over Het Koetshuys van Landgoed De Meerberg? Neem contact met gastvrouw Tonny van Bragt op telefoonnummer 076 5716010 of 06 5438 6800. Of stuur een e-mail. Binnen 24 uur nemen we contact op en spreken we met u alle mogelijkheden door. Daarna krijgt u een vrijblijvende prijsopgave van ons.

Het adres is:

Meerberg 1a

4847 NA Teteringen

info@meerberg.nl

06 5438 6800 (Mevr. Tonny van Bragt)